Translate

luni, 11 martie 2013

tort in degrade

 un tort cu frisca colorata in degrade
am vazut o poza pe net,era alta culoare si diferenta de nuanta era mai mare,dar de la prima incercare e ok,asta daca nu am un profesor,sau de la cine invata,ma multumesc cu mai multe incercari pana la reusita.



deci am colorat o parte din frisca cu nuanta mai inchisa pe care am dorit-o din rosu,am facut primul rand cu duiul de petala si am ondulat ca sa iasa modelul din imagine.nu e perfect dar a fost destul de tarziu si am zis ca la urmatoarea incercare va fi mai bine.
pentru urmatorul rand am adaugat una-doua linguri de frisca alba ca sa deschid la culoare ,apoi la fiecare rand am continuat asa sa mai adaug frisca
alba si cand am ajuns chiar sus pe tort a fost destul de deschisa nuanta de roz.

data viitoare am sa colorez mai putina frisca si am sa adaug mai multa frisca alba la fiecare rand ca sa fie mai mare contrastul.
 acesta a fost un tort pentru acasa dar tot asa ar putea fi potrivit  pentru orice ocazie si culoare diferita.e si destul de rapid.

4 comentarii:

  1. E foarte frumos!Felicitãri!Eu as încerca pe pasta de zahar dar nu stiu cum.Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. amalia ai putea in multe moduri,unul simplu e sa faci ruffles,adica fodrele alea din pasta pe care le ondulezi cu betisor si apoi le lipesti de la baza spre varf.iti doresc spor la fodrat daca o sa faci!

      Ștergere