acum nu am gasit ceva boscheti ca se le pun frunzulite si nu am timp sa le caut dar daca aveti si doriti se pot pune frunzulite verzi ca decor.
300grame zahar
250grame margarina
3 galbenusuri de ou
300ml lapte
1 lingura praf de copt
se amesteca toate impreuna si se lasa sa stea 15 minute,apoi se adauga 750 grame faina,sau cat cuprinde sa nu fie prea moale nici prea tare.
se fac cocoloase cat o nuca si se pun la copt la foc potrivit ,
dupa ce s-au racit se scobeste miezul cu o lingurita,cu grija sa nu se rupa.
200grame unt,sau margarina
200ml lapte caldut
200 grame zahar
se amesteca cu miezul scos de la cocoloase,si se adauga gem de piersici cat cuprinde sa fie mai moale ca oricum trebuie sa se inmoaie si carapacele.
se pune mai mult decat e necesar ca sa se lipeasca si surplul se scoate.
se coloreaza dupa dorinta,eu am folosit verde si rosu ,dupa care se dau prin zahar tos.apoi daca aveti frunzulite verzi se introduce la mijloc in crema.
nu au un aspect prea frumos
RăspundețiȘtergereai dreptate anonim.am facut si mai frumoase,am sa lucrez la asta.
RăspundețiȘtergere