Translate

marți, 13 aprilie 2010

salata cu piept de pui si curry pe farfurie de cascaval

pentru "farfuria" de cascaval am pus cascaval feliat in tigaie si l-am lasat sa se topeasca pana am reusit sa-l iau cu paleta fara sa se rupa.
de obicei lasa grasime si scurg surplusul.
se niveleaza cu o lingura eventual pt a o forma cat de cat rotunda.

am pregatit separat pe un borcan(sau orice forma),hartie cerata,pe care am asezat clatita ca sa se indoaie,sub forma de bol.
daca este necesar ,se apasa usor marginile.
am pregatit salata verde si ardei gras cu sare si ulei de masline.


am taiat piept de pui fasii si l-am prajit cu ceapa in ulei de masline.

cand a fost prajit,am adaugat frisca(crema)sare,piper si curry,am mai lasat cam 2 minute si l-am adaugat pe salata verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu