Translate

joi, 25 martie 2010

chiftelute cu branza


500 gr carne tocata ,o ceapa ,un ou
,sare, piper ,boia.
am taiat branza cuburi.am format chiftele mai mari ca le-am facut la cuptor,asa scad mai mult,si am introdus in mijloc un cub de branza.
eu am folosit acum feta,altadata cascaval.
le-am dat la cuptor la foc potrivit cam 30 minute,si le-am servit cu mazare.

2 comentarii:

  1. Cred ca e foarte interesanta combinatia branza+carne
    Ma tenteaza si pe mine .......cred ca e minunata !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. da e buna ,altadata am folosit carne tocata combinata vita+porc acuma numa de vita dar daca pui putin ulei in ea sau mai multa ceapa nu va fi prea seaca.si poti sa pui cascaval,eu acum am incercat cu telemea ca pana acum am folosit cascaval.

    RăspundețiȘtergere