Translate

marți, 5 februarie 2013

tort ghiveci cu flori ,flower pot cake


 tort ghiveci cu flori
cineva cauta disperat flori in oras ca era ziua de nastere a sefei si nicaieri nu gasea ceva frumos decat ceva "ramolite"sau nu prea proaspete,si intalnindu-ma pe mine,stiind ca fac torturi m-a intrebat: n-ai putea sa faci cumva un tort ghiveci de flori de primavara??
bucurie mare pe mine ca de multa vreme am asteptat sa fac un ghiveci cu flori,doar ca era urgent asa ca nu prea am avut timp de migala,dar daca tot a fost ambalat in celofan,ca trebuia sa arate ca si cum ar fi flori vii, nu m-am stresat prea tare.

am facut un blat pe care l-am decupat sub forma de ghiveci,partea de sus am copt in forma de minge si am intors blatul ca sa fie mai ridicat.as fi dorit sa fac pe sarma aranjamentul dar cu nu am avut suficient timp am decis ca e mai bine asa,am imbracat partea de jos in pasta si sus am colorat crema verde  ca sa se vada frumos printre floricele.


flori de primavara multicolore

aici am pregatit celofanul ca sa le impachetez
am avut si briose,stiind ca peste doua zile e ziua de nastere a persoanei ce mi-a comandat pentru sefa am zis ca sa fac un mini tortulet ca oricum aveam floricele.
si uite asa fac doua bucurii odata.

2 comentarii: