Translate

luni, 14 mai 2012

aranjamente din legume,flori din legume

 zilele astea ma tot uitam pe youtube si am vazut legume sculptate si m-a reapucat dorul sa ma mai joc si eu cu aceste frumuseti,asa ca am cumparat legume si am inceput treaba.
dupa ce am crezut ca stiu si eu sa fac ce am vazut am inceput sa lucrez si eu doar ca numai nu iesea ceea ce voiam eu,parca nu voia cutitul sa mearga unde trebuia,bine ca nu m-am taiat ,ca de intepat  m-am intepat de cateva ori.
 aici am facut un trandafir din ridiche alba.
atunci nu am fost deloc multumita,ca ce am vazut eu avea petale subtiri si aici mi-au iesit asa de groase,dar acuma imi place tare mult.
 aici un alt fel de floare din ridiche alba si morcov

 aici am facut la fel si din morcov si castravete si am facut un trandafir din castravete,cred ca trebuia sa practic pe asta mai mult inainte de a ma apuca de ridiche,ca in castravete se lucreaza foarte usor.

am pus pe un cartof frunze de vita de vie si cu scobitori am implantat florile,
pe frigarui am pus cozi de ceapa verde si in varf din ceapa verde am taiat fasii si am pus in apa rece ca sa se deschida si asa a rezultat ceva mai deosebit.
simplu ,nu prea usor dar se merita pentru un center piece,
am primit atatea wow-uri ca se merita efortul!

4 comentarii:

  1. Foarte frumoase,felicitari pentru rabdare .
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mirela multumesc,o zi buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce sa zic decat minunat trebuie multa rabdare si timp si cum la mine nu-i asa ca nu cred ca ma incumet.spune-mi cat timp ti-a luat?lenuta

    RăspundețiȘtergere
  4. Lenuta,cat timp,nu stiu exact,ca intr-o zi am incercat trandafirii,si a doua zi m-am gandit sa fac un aranjament si asa ca am mai facut ceva floricele.

    RăspundețiȘtergere