Translate

joi, 14 aprilie 2011

tort spirala

acest tort a fost prima incercare de tort spirala.sunt incantata de design si culoare,mai ales de sprinkles in top,arata ca si gheata.pentru ca a fost destul de inalt,cam 20cm si destul de ingust,a fost dificil sa intind fondantul fara cute.asa ca l-am acoperit cu o bordura mai lata la baza. mai trebuie sa practic,desi cred ca in elasticitatea fondantului sta secretul.am sa-l caut pana-l gasesc.
si pentru ca acesta a fost primul,bineinteles ca am pus prea multa crema.dar nici o problema ca de obicei incercarile sunt pentru acasa.dar am incercat si o noua reteta  de crema si a fost delicios.

am atasat poza de la al doilea tort ca sa se vada forma de spirala si l-am infasurat in folie ca fie bine strans.

acesta era cu visine.deci se vede ,am pus mai putina crema.















si aici se poate vedea ce bine se tine crema de blat.am atasat-o pentru cei care se uita doar la aceasta postare.

4 comentarii:

  1. dificil de realizat,a iesit foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  2. intradevar e dificil,dar se merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sarbatori cu pace in suflet si in casa,sarbatori pline de bucurie , cu toti cei dragi in jurul mesei !

    RăspundețiȘtergere
  4. PASTE FERICIT,SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI

    RăspundețiȘtergere