Translate

joi, 29 aprilie 2010

sparanghel alb cu sunca si mozzarella

am fost la Lidl si am gasit sparanghel alb,nu am mancat niciodata,decat verde da m-a tentat tare.nu stiam daca imi va placea sau cum sa-l gatesc,dar mi-am zis ca e o provocare.si uite asa mi-am preparat pranzul.







am taiat partea lemnoasa,asta a fost tare crud
,am inteles ca sunt care sunt mai lemnosi.

apoi l-am curatat cu peeler-ul,
apoi i-am infasurat in felii de mezel,

apoi i-am pus in tigaie l-a prajit in ulei de masline.
a trebuit sa-i intorc cu grija sa nu se desfaca sunca de pe ei,sparanghelul a fost foarte fraged si s-a inmuiat repede .
a trebuit sa folosesc cutit ca sa il tai in portii mici ca mai avea ceva nervuri care nu voiau sa se lase despartite.
nu stiu daca asa trebuie dar daca m-am folosit de cutit a fost ok.
si destul de consistent ca am pus branza mozzarella care s-a inmuiat numa bine.
si l-am decorat cu floare de cactus facuta din ridiche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu