cu sunca si sos de bulion.
un kg de fasole am pus de seara la inmuiat pana a doua zi,apoi am pus-o la fiert in apa cu sare.
cand a fost gata am strecurat-o si am pasat-o putin si apoi am mixat-o ca sa fie piure.
se poate da prin food procesor.
am facut un sos de bulion din 300ml bulion,50 ml ulei,sare,putin delicat si piper.
cantitatile le-am decis eu ,asa ca fiecare face dupa gust.
le-am pus intr-o tigaie la foc pana s-a incalzit apoi am pus cam trei sferturi din sos in fasole.
am mixat bine si apoi am dat mixerul la viteza maxima pentru un minut ca sa o spumeze.
la sosul ramas am adaugat sunca prajita la foc mic si bine uscata si taiata cubulete,care le-am pus pe deasupra in farfurie ,si ca decor.
si am servit cu ardei rosu murat,sau varza murata.
Simpla si tare gustoasa papica ta.
RăspundețiȘtergereintr-adevar DiaMar,simpla si la toti ne-a placut.
RăspundețiȘtergere