oarecum am fost nevoita,ca gulia asta mi-a umplut oala,si altceva nu mi-a venit in minte sa fac cu ea si mie-mi place gulia.
asta a fost uriasa ,a crescut in gradina lui mami,mai este una dar nu-i chiar asa de mare.
e si foarte cruda.
asa ca am razuit-o si am pregatit-o exact ca pe supa de dovleac,ca altfel nu stiu si timp de net nu am avut .
si inca o ciudatenie pentru mine,n-am vazut in viata mea usturoi rosu.
si asta e tot din gradina lui mami.samanta de la bunica.
deci am calit usturoiul in ulei de masline,putin pana si-a lasat aroma,apoi am adaugat gulia si apa sa o acopere bine,la final am pus sare,piper,marar verde si smantana.,dupa gust.
doar ca se fierbe putin mai mult decat dovleacul.
a fost delicioasa.
Chiar ca fu uriasa gulia ta! Buna supa, buna!
RăspundețiȘtergereMiinunata...!!!
RăspundețiȘtergere