Translate

luni, 14 iunie 2010

spuma de mure






am avut de facut un tort acasa,unul pentru ziua mea,apoi sora mai mica nu am avut ocazia sa o sarbatorim ,deci aveam de facut doua torturi si nu stiam cu ce sa le umplu,asa ca tot am navigat pe net,apoi am gasit o reteta de spuma de capsuni la Lissas'cakes si am zis ca e buna ideea ca tocmai am primit niste capsuni,dar am gasit in lada frigorifica si niste mure congelata,asa ca am trecut la treaba si am  facut doua feluri de spuma una cu mure si una de capsuni,pe care o postez separat.
pana acum eu faceam spuma fara oua dar am zis sa incerc si asa si a iesit foarte buna.


am pus 350 gr mure in blender,supa care l-am strecurat de samburi,si l-am pus la foc cu 3 linguri de zahar,si am lasat pana s-a topit zaharul.


doua oua ,cu patru linguri de zahar le-am batut pe aburi,


 pana se topeste zaharul si se ingroasa putin,

am amestecat cu siropul de mure,
intre timp am pus doua pliculete de gelatina cu putina apa calda ,si le-am adaugat la spuma,


si am batut frisca pe care am adaugat-o la spuma.apoi am pus-o la rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu